Счупи ми се стъклото на левия (шофьорския) мигач, и немога да намеря никъде, колата е 89г.Бих си купил нов мигач ама той е заедно с фара.Така че , моля ви помогнете ми да си намеря такова стъкло.
Известие
Collapse
No announcement yet.
счупен мигач, колеги помагайте
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеКупуваш си фар за 20-30лв и готово.Само мигач не се предлага никъде нито нов нито втора ръка/освен ако не е счупен фара/.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от pe6ko Покажи съобщениеМоита алфа е по старата 164 с отделни мигачи.може ли да каже някои дали стават фаровете от модела след 1992 с общите фарове и мигачи,а също и ако има и разлика в ел. инсталацията.
---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 13:27 ----------
Първоначално публикувано от Alfa_Eli Покажи съобщениеимаш ли идея къде да търся ....благодаряAlfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Ляв не ми остана здрав вече , дори и този с който съм в момента е подлепен със силикон след като на Йорданов ден се засякохме с един Нисан .
Стара е пластмасата вече , прегоряла е и много гадно им се троши горният чоп който се закача за корпуса на мигача .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеЛяв не ми остана здрав вече , дори и този с който съм в момента е подлепен със силикон след като на Йорданов ден се засякохме с един Нисан .
Стара е пластмасата вече , прегоряла е и много гадно им се троши горният чоп който се закача за корпуса на мигача .
Comment
-
Не ми се сменят .
Със смяната ще трябва да преработвам инсталацията а после трябва и ксенона да сменям а този Н42 после какво да го правя .........
Иначе обади цена на ЛС може и да ме заинтригувашНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Аре помагайте че бабата я направих космически кораб а един стоп дето е на калника от 3 месеца немога да го намеря читав0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от pitbull Покажи съобщениеимам ляв стоп но нее за суперка0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment